Jačmenné vločky

Hydrotermicky vločkovaný jačmeň. Oveľa vyššia stráviteľnosť a chutnosť, než u klasického zrna!


  • od €2,14 bez DPH
od €2,57 / ks
Kategória: HOSPODÁRSKE ZVIERATÁ1 kg, Krmivá pre králiky, Zobraziť ďalšie kategórieKrmivá pre nosnice, Krmivá pre broilery
Záruka: 1 rok
Krmivá pre hospodárske zvieratá (?): Krmivá pre králiky, Krmivá pre nosnice, Krmivá pre broilery

Zvoľte variant

  • hmotnosť: 1 kg
    • Kód: 026400027 |
    • Vypredané
    €2,14 bez DPH
    €2,57 / ks
  • hmotnosť: 5 kg
    • Kód: 026400028 |
    • Vypredané
    €10,46 bez DPH
    €12,55 / ks
  • hmotnosť: 10 kg
    • Kód: 026400029 |
    • Vypredané
    €19,78 bez DPH
    €23,73 / ks
  • hmotnosť: 25 kg
    • Kód: 026400030 |
    • Vypredané
    €28,68 bez DPH
    €34,42 / ks
  • hmotnosť: 50 kg
    • Kód: 026400031 |
    • Vypredané
    €45,72 bez DPH
    €54,86 / ks
 
  • Charakteristika:   Tepelne opracované zrno jačmeňa s mechanicky narušenou štruktúrou, takzvaná hydrotermicky úprava suroviny, je proces, keď sa zrno po krátku dobu naparuje na teplotu okolo 130 ° C, a potom sa pri prechode medzi dvoma valcami rozmačká na vločku.

Vďaka spolupôsobenie kombinácia teploty, vlhkosti, tlaku a stlačenie vzniká nový finálny produkt - vločka. Hydrotermicky vločkovanie významne zvyšuje kŕmnu hodnotu zrna a predbehne tak iné spôsoby úpravy zrnín. Zvyšuje stráviteľnosť nielen škrobu, ale aj proteínov a tukov zrnín.

Pri hydrotermicky vločkovanie jačmeňa dochádza k zmenám fyzikálno-chemických vlastností zrna:

  •  mechanická zmena štruktúry zrna - vytvorenie vločky
  •  rozbitie matrice proteínov obaľujúca škrobovej granuly sprístupní živiny pre ich jednoduché a dokonalé trávenie
  •  Zmazovatění škrobu počas naparovanie. Podstatná časť celkovej energie - 50 až 80 percent - je v zrne uložená vo forme škrobov. Zmazovatění škrobu zvyšuje rozpustnosť a rozsah trávenie škrobu v zažívacom trakte zvieraťa.

 

  • Možnosti použitia:  hydrotermicky upravený jačmeň sa môže skrmovať všetkým hospodárskym zvieratám - hovädzí dobytok, ošípané, hydinu, kone, kozy, králici, ai.
    •  zvýšenú dostupnosť, stráviteľnosť a využiteľnosť živín
    •  zvýšenie úžitkovosti
    •  vyššiu ekonomickú efektívnosť produkcie
    •  celkové zlepšenie trávenia
    •  zlepšenie zdravotného stavu zvierat
    •  vyššiu chutnosť krmiva

 

  • Dávkovanie:   cca 500 - 1500 g / deň, alebo podľa vlastných skúseností.

Podobné produkty

  • Kukuričné ​​vločky
    Hydrotermicky vločkovaná kukurica! Stráviteľnosť vyššia až o 30%! Lepší príjem zvieratami - vyššia chutnosť!
    Dostupnosť:Skladom 7 
    Kód:026400032
    Značka:Krmiva Hulín
    Záruka:1 rok
    Kukuričné ​​vločky
    od €1,83 bez DPH
    od €2,19
  • Pšeničné vločky
    Hydrotermicky vločkovaná pšenice. Vynikajúci kŕmny doplnok predovšetkým pre hydinu a ryby.
    Dostupnosť:Skladom 10 
    Kód:026400037
    Značka:Krmiva Hulín
    Záruka:1 rok
    Pšeničné vločky
    od €2,06 bez DPH
    od €2,47
  • Hrachové vločky - kŕmne
    Hydrotermicky upravené = parené a na tenko rozmačkané zrná sladkého, zeleného hrachu. Vysoký podiel kvalitných rastlinných...
    Dostupnosť:Vypredané
    Kód:026400053
    Značka:Krmiva Hulín
    Záruka:2 roky
    Hrachové vločky - kŕmne
    od €2,32 bez DPH
    od €2,78
  • Jablčné výlisky - sušené sypké
    Veľmi kvalitná doplnková zložka krmiva pre bylinožravcov, kone, hlodavcov a exotické vtáctvo.
    Dostupnosť:Skladom 6 
    Kód:026400055
    Značka:Krmiva Hulín
    Záruka:2 roky
    Jablčné výlisky - sušené sypké
    od €2,58 bez DPH
    od €3,10
  • Jablčné výlisky - sušené granulované
    Veľmi kvalitná doplnková zložka krmiva pre bylinožravcov, kone, hlodavcov a exotické vtáctvo.
    Dostupnosť:Vypredané
    Kód:026400058
    Značka:Krmiva Hulín
    Záruka:2 roky
  • Sušené jablká - kocky
    Veľmi kvalitná doplnková zložka krmiva pre bylinožravcov, kone, hlodavcov a exotické vtáctvo.
    Dostupnosť:Skladom 4 
    Kód:026400060
    Značka:Krmiva Hulín
    Záruka:2 roky
    Sušené jablká - kocky
    od €7,17 bez DPH
    od €8,60

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.